POČELO JE: Nevakcinisani ne mogu da kupe hranu! Sledi veliki haos

Sledeći stepen korona fašizma je upravo stupio na snagu. Nemačka savezna država Hesen je postala prva država na koja je supermarketima i prodavnicama hrane dala zakonsku mogućnost da zabrane ulaz nevakcinisanim osobama!

Povodom ove odluke, oglasio se čak i jedan „Bild“, koji je osudio ovu sramotnu odluku, istakavši da osnovne usluge i pristup hrani moraju da budu dostupni svim građanima zauvek. Ova medijska kuća je zatražila da se ova odluka poništu u najkraćem roku.

U isto vreme, Italija se sutra može suočiti sa transportnom blokadom, jer su lučki radnici i udruženja auto-prevoznika najavili štrajk kao protest zbog vladine odluke da uvede zelenu propisnicu kao obavezu za pristup radnom mestu.

Predvodnici protesta protiv vladine odluke o obaveznom grin pasu su radnici luke u Trstu, koji su već potvrdili da će sutra blokirati trščansku luku, jednu od najvećih u Italiji i glavnu za transposrt među-kontinenatalne robe.

Prema pisanju agencije Ansa, tršćanskim lučkim radnicima u protestu mogli bi se pridruže i zaposleni u drugim italijanskim lukama.

Hina pomaže Vučiću da prisili Srbe na iglu! Sve rade kao 1991! Više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: srbin.info