PREDSEDNIK SRBIJE U JAGODINI: Dovešćemo veliku investiciju, plate su ovde mnogo niže

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje svečanoj sednici Skupštine grada Jagodine, koja se održava povodom Dana oslobođenja grada.

Sednica počinje u 13.30 časova. Predsedniku Vučiću biće dodeljeno zvanje Počasnog građanina grada Jagodine.

Predsednik stigao u Jagodinu
Predsednik je pri dolasku poručio svima da je zahvalan na gostoprimstvu celog grada. Kako je istakao, za Jagodinu će tek biti urađene velike stvari.

– Kao država smo u fabrike koje su otvorene uložili 23 miliona evra. Ako mislite da ima još nešto što bi bilo važno za ljude u Jagodini, za narod da ovde oseti boljitak, recite slobodno mi ćemo pomoći finansijski koliko god možemo i koliko treba – naveo je Vučić i dodao da je nabavljen 64-slajsni skener za jagodinsku bolnicu.

– Dovešćemo i veliku investiciju, kako bi porasle plate. Jagodina ima jako niske plate, mnogo niže od republičkog proseka – kazao je Vučić.

– Uskoro ćemo da imamo brzu prugu do Niša, što će da osnaži doatno ceo Pomoravski okrug i verujem da će to da uzrokuje dolazak investitora u vaš grad i ceo Pomorvaski orkug. Ako ima još nešto, što možemo da pomognemo, što je važno za narod da oseti boljitak, mi ćemo da uradimo – dodao je predsednik.

Izvor: Srbija Danas