PROCURIO DOKAZ KOJI SVE RUŠI! Zbog ove fotografije Đokovića ODMAH moraju da OSLOBODE! (FOTO)

Srpski teniser Novak Đoković ponovo je ovog jutra prebačen u pritvor nakon prvog ročišta. Kasno večeras od 23.30 održaće se presudno suđenje, kada će biti poznato da li će Nole igrati na Australijan openu.

Prvi reket sveta trenutno se nalazi u smeštaju sa azilantima, gde će boraviti do pomenutog suđenja. Ono što baca senku na ceo slučaj jesu razlozi zbog kojih je Novaku poništena viza, a to su:

– da bi zbog njega mogao da poraste broj antivaksera u Australiji

– da će i drugi želeti da ga oponašaju

Međutim, avokat Blažo Nedić objasnio je da ovo nema veze sa istinom.

Pričaju da je on vođa antivakserskog pokreta. Ali on je omogućio drugima da se vakcinišu ukoliko to žele, kad nije bilo vakcina dostupnih svuda. S druge strane, on lično ne želi da se vakciniše, to su dve potpuno različite stvari i to bih ja istakao kao činjenicu pred sudom. Sada ministar zasniva svoju odluku na javnom interesu da će prisustvo Novaka Đokovića doneti do uznemirenja i naročitog motivisanja antivaksera. Ova činjenica (o pomaganju vakcinacije, prim. aut.) potpuno govori protiv toga – rekao je Nedić za RTS.

Sa druge strane, postoji i neoborivi dokaz koji poništava sve ovo za šta Aleks Hok tereti Novaka. Mnogi su već zaboravili da je na turniru Adria tur, koji je organizovao Đoković prošle godine, bilo omogućeno svima da se vakcinišu ukoliko to žele.

Čak je i Đokovićev najveći mrzitelj Ben Rotenberg pohvalio Novaka za njegov potez.

Izvor: Alo.rs