JOVAN JE SINOĆ U “SLAGALICI” MUKU MUČIO! O njegovom potezu sada bruji Srbiji, HIT! (VIDEO)

Sinoćna epizoda najpopularnijeg porodičnog kviza “Slagalica” protekla je u vidu pobede crvenog takmičara, ali je sve ostalo u senci igre “Asocijacija” i kompjuterskog miša koji baš i nije slušao plavog takmičara.

U megdanu znanja između Jovana Salatića, pravnika iz Subotice, koji je bio na poziciji plavog takmičara i Novaka Životića, učenika gimnazije iz Beograda, na poziciji crvenog, pobedu je odneo tinejdžer iz glavnog grada Srbije.

Ukupni rezultat 85 na prema 182 u Novakovu korist, ostao je ipak u senci miša plavog takmičara, koji nije bio baš “poslušan”.

U igri “Asocijacija” Jovan je muku mučio sa mišom, koji je na momente kliktao veoma brzo, ali je prednost u odgovaranju ipak išla crvenom takmičaru.

Momku iz Subotice je to teško padalo, te je na momente pravio grimase svaki put kada bi nakon pritiskanja miša shvatio da ipak neće dobiti priliku da prvi da odgovor.

Njegovo nerviranje nije ostalo neprimećeno gledaocima kraj malih ekrana, koji se na društvneim mrežama prisetili kako je miš pravio problem još nekim takmičarima, koji su poput Jovana takođe pravili grimase tokom igre “Asocijacija”.

“Možda bi mogli da konačno zamene miša, ovaj je kanda malo umoran”, glasio je samo jedan od komentara na društvenim mrežama.

Izvor: (Espreso / Blic)