HRVAT VERUJE U NOVAKA: Jedna stvar mu se nije svidela u meču sa Cicipasom

Svrstao ga u glavne favorite na Rolan Garosu.

Novak Đoković je osvojio Masters u Rimu i pokazao da može još dugo da vlada teniskim terenima širom sveta. Njegov “teniski otac” Hrvat Nikola Pilić pokazao je da ga dobro poznaje i znao je da mu mečevi nedostaju da pokaže koliko stvarno vredi.

– Samo ljudi koji ne poznaju tenis mogli su da pričaju da je gotov, da više ništa neće osvojiti. Lepo sam rekao pre mesec i nešto dana da Novak samo nema dovoljno mečeva u nogama, da zato nije u formi i da, kad naniže nekoliko solidnih turnira, biće onaj stari. To se desilo u Beogradu, onda je odigrao još bolje u Madridu i sada superiorno osvojio Rim – rekao je Pilić za Republiku i dodao:

Novak Đoković, Nikola Pilić

– Đoković je protiv Ože-Alijasima i Cicipasa odigrao opet u šestoj brzini. Jedino mi se malo ne sviđa što je dobio set sa 6:0 jer to nikada nije pravi odnos snaga na terenu. Sada je jedan od favorita za titulu na Rolan Garosu. Dobio je veliko samopouzdanje, siguran je u svoje udarce. Još veća prednost biće mu kondicija, koju vraća jer, ako ovako nastavi, niko ga ne može savladati u meču na tri dobijena seta, što je slučaj s grend slemovima – istakao je Pilić.

Izvor: srbijadanas